Stenlunden

Ljungby

Öppettider Gårdsbutiken

Tider enligt överenskommelse.

Våra produkter

  • Plåthantverk
  • Trähantverk
  • Ljus & Tillbehör
  • mm

Stenlunden

Caroline och Marthin är ett par som lever i ett hus på landet utanför småländska Ljungby tillsammans med sin dotter Moa och hunden Sigge. Caroline har alltid älskat inredning och bakning och har alltid haft stor fantasi inom dessa områden, och hon är en riktig idéspruta. Marthin är hantverkare i grunden och har alltid haft en förkärlek till att bygga och tillverka olika saker.

 

Tillsammans är de STENLUNDEN.

 

Några rader om oss

 

När vi fann kärleken hos varandra för många år sedan, fann vi även att vi hade många gemensamma intressen och att vi kompletterade varandra på många olika plan.

 

Det började en regnig kväll i oktober 2010 när vi skulle börja rita på vårt drömhus som vi skulle bygga. Det var vårt första stora projekt som vi gjorde tillsammans och vi lade ner mycket tid, kärlek och arbete i huset, som vi i stort sett byggde själva från grunden. Några år senare stod vårt vackra, unika och handgjorda hus klart och vi kunde flytta in.

 

När vi hade flyttat in var det dags för en ny spännande tid - att inreda huset. Det var mycket loppisfynd som fick sig en skönhets övergång men jag började även skissa på mina egna ideér och Marthin tillverkade dem efterhand, säger Caroline. Vi gjorde allt från prydnader till möbler, både i stort och smått.

 

Nu vill vi genom Stenlunden dela med oss av några av våra ideér och produkter. Vi arbetar dock med detta på vår fritid och därför kan leveranstiden för våra produkter ibland vara upp till tre veckor eftersom vi tillverkar allt förhand.

 

Hoppas du hittar något du gillar och ha en bra dag!

 

Caroline, Marthin, Moa och Sigge

 

 

Kontakt

 

                 073-5420025

 

  Skicka ett mejl

 

Adress: Hovdinge Stenlund 1, 341 94 Ljungby

 

 

 

Följ oss

 

Om oss

Lokal mat i Sunnerbo vill utveckla och sprida kunskap om lokalproducerade mathantverkare i Ljungby med omnejd.

 

Kontaktuppgifter

Marie Bergenholtz

0702910516

mari.bergenholtz-liljedahl@kronoberg.se

 

Karin Lindahl

0706808753

karin.lindahl@kasteberg.com

Bli medlem

Läs mer om att bli medlem och vilken skillnad du kan göra som medlem i Lokal mat i Sunnerbo.

 

Läs mer